La storia di Borotalco nell'Italia che cambia

1878 Bilo je nekoč v majhni lekarni v Firencah ...

Henry Roberts je odkril formulo za Boro-Talcum: kdo ve, ali si je lahko predstavljal, da bo ta beli prašek ljubkoval kožo Italijanov še več kot nadaljnjih pet generacij!

1904 Pravi naval čustev v pločevinki!

Borotalco je dobil svojo značilno zeleno embalažo in vstopil v hiše Italijanov. Ali je sploh kdo, ki se ne spomni te znamenite embalaže?

1915 Borotalco je za celotno družino

Se spominjate legendarnih letakov Borotalco? Reklamni oglasi iz tistih časov so pripomogli k prepoznavnosti blagovne znamke Borotalco, ki je postala cenjena zaradi svojih številnih pozitivnih lastnosti. Borotalco je za moške idealen po britju, za ženske kot nežen puder, za otroke pa kot osvežilen in blagodejen prah. Tako kot takrat je tudi danes Borotalco primeren za uporabo na številne načine.

1929 Edinstven in nenadomestljiv

V vseh teh letih so velikokrat poizkusili kopirati to zgodbo o uspehu, a zgodovina nas uči, da je Borotalco edinstven: ČE NI ROBERTS, NI BOROTALCO! Drži?

90. leta 20.stoletja Začetek proizvodnje izdelkov Borotalco.

Vonj Borotalco vas od takrat, zahvaljujoč tekočim milom, trdim milom, dezodorantom, kopelim in gelom za prhanje, spremlja na vsakem koraku. Borotalco za vsako priložnost!

1999-2003 Novi velik uspeh Borotalca!

Zahvaljujoč novim Borotalco dezodorantom z naravnim mikrotalkom lahko številne italijanske družine končno rečejo: »Stop potenju!«

2004 Praznovanje 100. obletnice!

Borotalco je svojo 100. obletnico delovanja obeležil z razstavo, ki opominja, kako čas hitro mineva, a velike blagovne znamke ostajajo! Nastajajo nove linije izdelkov za raznovrstne potrebe in okuse: kateri Borotalco pa vam najbolj ustreza?

2011 Vse najboljše Italija!

Italija je dopolnila 150 let in Borotalco, ki je del njene zgodovine, pri tem ne sme manjkati. V Torinu smo praznovali skupaj z vami: saj je v vonju Borotalca del vsakega od nas. Borotalco prav vsak dan pripoveduje to, kar čuti vaša koža.

Borotalco osvaja i Hrvatsku

2012. Borotalco osvaja Slovenijo!

Prvič je predstavljen na slovenskem tržišču z nekaj izdelki, a po uspešnem začetku se asortiman izdelkov hitro razširi. Sedaj blagovna znamka Borotalco ponuja širok asortiman dezodorantov, tekočih mil, gelov za prhanje, kopeli in nenazadnje pudra v prahu.