Pravni pouk

Vse pravice so pridržane. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del portala borotalco.si razen v primeru izrecne in pisne odobritve s strani L. Manetti – H. Roberts & C.

 

Vsa vsebina spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine (registrirane in neregistrirane blagovne znamke, besedila, slike in ostalo) in vsa programska oprema so last L. Manetti – H. Roberts & C.

 

Kljub nenehni skrbi in pozornosti, ki jo namenjamo spletni strani, ne moremo zagotavljati, da so objavljeni podatki popolni ali točni.

 

Bolton Adriatic d.o.o. ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo kakršne koli vrste, ki se lahko pojavi ali je kakor koli povezana z uporabo spletne strani borotalco.si ali zato, ker je spletna strani bila začasno nedostopna za posvetovanje. Prav tako ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo, ki je posledica uporabe podatkov pridobljenih na spletni strani borotalco.si.

 

Prosimo, kliknite tukaj, da se seznanite z našo politiko varovanja osebnih podatkov.