Mikrotalko

microtalco-bg-text-0.pngPuder Borotalco

Puder Borotalco se proizvaja iz finega naravnega smukca iz italijanske province Torina, ki se smatra za enega najčistejših naravnih mineralov na svetu.

Puder Borotalco se lahko pohvali s sledečimi lastnostmi:

 • Vpojnost

  Borotalco podarja prijeten občutek suhosti in dobrega počutja. Uporaba Borotalca po kopeli in ob vsaki menjavi plenice pomaga obdržati dalj časa suho kožo, saj zadržuje vlago, ki se nabira predvsem v kožnih gubah in pod pazduho. Borotalco pusti koži, da diha, saj ne zapira por, niti na dojenčkovi koži.

 • Pomirjajoč občutek

  Vsakodnevna uporaba Borotalco pomaga ščititi kožo pred pordelostjo in vnetji, ki jih povzročata trenje med kožnimi gubami ali dolgotrajna izpostavljenost kože mokri plenici. Borotalco namreč na koži naredi zaščitno plast pred trenjem in zahvaljujoč svoji posebni strukturi, ta plast lajša in preprečuje srbenje in pekoč občutek, značilen predvsem za dojenčke.

 • Občutek sveže in žametne kože

  Tudi kadar je zaradi vremena prevroče, puder Borotalco na koži vpije vlažnost, da takojšen občutek svežine in pusti kožo suho, mehko, žametno in nežno odišavljeno.

microtalco-img-2-12.jpg

 

Dezodoranti Borotalco

Borotalco je antiperspirant, ki s pomočjo dodanega mikrotalka optimalno vpija znoj.

Mikrotalko je rezultat obdelave smukca, enega najčistejših mineralov na svetu. Mikroniziran smukec se pridobi s posebno obdelavo, katere rezultat je zelo fin puder. Bolj groba kontaktna površina, ki nastane pri tem postopku, omogoča optimalno vpojnost.

Borotalco je učinkovit dvakrat:

microtalco-img-2-21.jpg

Antiperspirant + mikrotalko*

 • Zmanjša potenje za 48 ur
 • Antibakterijsko delovanje
 • Večji vpoj znoja za optimalni učinek

Vonj Borotalca

 • Edinstven vonj za oba

*Mikrotalka ne vsebujejo dezodoranti Original Vapo, Invisible Vapo in Invisible Stick.